55+ Aanbod

Bij InvictusGym spelen we ook maatschappelijk in op diverse doelgroepen, zoals u wellicht gelezen zal hebben. Een van onze doelgroepen waar InvictusGym ook op focust is de 55+ doelgroep. Het is namelijk zeer belangrijk voor ouderen om de krachtlevel te onderhouden, zodat het dagelijks leven makkelijker afgaat en de gewrichtspijnen wegblijven. Ook het proces spierafbraak wordt afgeremd. Uiteindelijk is krachttraining icm cardio goed voor body, mind & algemene conditie.

Tevens vervult InvictusGym ook een andere maatschappelijke rol voor deze doelgroep. InvictusGym is een ontmoetingsplaats voor ouderen op de daguren. Voornamelijk beginmiddag hebben we al inloop van ouderen 55+. Heerlijk sporten en bewegen onder begeleiding van trainers en na afloop een bak koffie, een heerlijke shake en een praatje. Of u nu alleen bent of samen bent, iedereen is welkom en u krijgt altijd hulp en aandacht
van ons.

De volgende lessen bieden we aan:
  • 55+ Small Group Fitness (begeleid, fitnesszaal)
  • 55+ Krachttraining (begeleid, fitnesszaal)
  • Diverse yogastylen, alleen vallen die niet standaard in het
    abonnement (externe yogastudio)

Wilt u onder leeftijdsgenoten lekker samen sporten, een praatje kunnen maken en een heerlijke bak koffie drinken? Kom langs voor een gratis proefles. Tenslotte hebben we een samenwerking met Stichting Welzijn Lansingerland. Bij deze Stichting kunt u een 55+ pas bemachtigen voor slechts 15 euro per jaar. Met deze pas krijgt u bij diverse ondernemers
in Lansingerland leuke kortingen. Bij ons ontvangt u met de pas 5 euro extra kassa korting op de huidige dal- en senior tarieven, dat betekent een extra korting op het huidige gereduceerde dal- & senioren abonnement.

Bekijk de tarieven en pak uw voordeel!
Tarieven

GYM VERHUUR PT & GROEPSZAAL/DOJO VERHUUR

Wij verhuren onze 150m2 groepsleszaal/dojo per uur voor zelfstandig ondernemers binnen reguliere groepstrainingen, yoga, vechtsporten, vechtkunsten en personal trainingen. Wil je jou eigen klanten helpen, zonder zelf risico te lopen op een geweldige sportlocatie in een super mooie ruime zaal inclusief materialen. Neem dan contact met ons op!

Ook hebben we beneden 500m2 Panatta staan met de nieuwste en meest luxe Evo-& Freeweight line. Wij hebben nog enkele plekken voor externe kwalitatieve Personal Trainers (alleen 1 op 1) voor huur per uur in onze Panatta Gym om eigen klanten te trainen en te coachen. Na een gesprek en diploma/Ervaring Check gesprek, stellen wij jou aan in onze gym PT te mogen geven. Slechts een kleine selectie zal hier exclusief lessen mogen geven. Middels een constructie kunnen we een samenwerkingsverband aangaan!

Navigatie

Openingstijden

Maandag07:00 tot 22:00
Dinsdag07:00 tot 22:00
Woensdag07:00 tot 22:00
Donderdag07:00 tot 22:00
Vrijdag07:00 tot 22:00
Zaterdag08:00 tot 21:00
Zondag08:00 tot 16:00
In 2024 gaat InvictusGym de openingstijden maximaal verlengen!

Contactgegevens

Industrieweg 40
2651 BD Berkel en Rodenrijs

+31 (0)10 7009755
info@invictusgym.nl

KvK 83348131
BTW NL862839087B01